Повечето от вас сигурно едва преживяват тази седмица. Освен променливото време, нещата ескалираха и от гледна точка на това, че нито политическата обстановка в страната, нито коронавирусните проблеми се повлошиха.

Нещо повече – те не се повлошиха, то вече на нищо не прилича. Може би забелязвате променения формат, който използваме в този вид статии.

Вече репортерче си нямаме – имаме си директно Ганьо. Той ще пише – от първо лице, от второ лице, отгоре, отдолу, навреме, веднага.

Така де, след като вече ви споделихме промените, време е да се почувствате още по-добре, че четете директно редовете, които Ганьо е писал за вас – неподправени, такива, каквито са. Вие – нашите редовни читатели заслужавате това да ви се дава неподправена информация, защото без значение какви сме, в крайна сметка сме хора и имаме нужда от истината.

А тя е…

Да, отново се опитвам да ви изгубя времето с напразни глупости, но за да съм напълно честен с вас, това правят всекидневно с всеки един от нас. Не е нужно да се вглеждаме адски много в нещата, за да разберем, че политиката в България не струва и пет пари.

Всеки лъже, маже и пак му се разминава. Къде е примерът, какво да следва младото поколение?

Домашно за събота и неделя

Понеже днес за първи път пиша директно аз – моя милост Ганьо, ще ви оставя намира. Малко ще е, но ще е от сърце, пък и аз не съм като репортерчето да драскам по три листа наведнъж.

Идеята е, че ще четете по-малко сега, но няма да е зле да си помислите къде ви е мястото в тази държавица малка. Следващия път ще питам, че като гледам, репортерчето грам не ви е питало от предния път какво сте си мислили – ще променим това.