Търсите оригинални идеи за бебешко парти, които да използвате за изграждането на ефектна украса, впечатляваща гостите и създаваща перфектната среда за красиви снимки? Позволете да ви вдъхновим за направата на украса за бебешко парти за различни поводи, така че да се оборудвате бързо и лесно с необходимата база и да ви остане достатъчно време, което да прекарате в ценни моменти със семейството.

Различен повод, различна украса за бебешко парти

Всеки ден прекаран с малкото бебче е празник, но има няколко „официални“ повода, които може да използвате за организирането на ефектно бебешко парти:

  • Бебешко парти за пола на бебето;
  • Парти за изписване на мама и бебе;
  • Бебешко парти преди раждане (т. нар. Baby Shower);
  • Парти за рожден ден на бебе.

За всеки един от празниците има един сигурен тип бебешка парти украса, който ще ви влезе в употреба и това са балоните – под всякаква форма и цвят. Тях естествено ще трябва да подберете според повода, атмосферата, която искате да създадете и пола на бебчето.

Много красиви балони за бебешко парти може да поръчате дори и онлайн в магазини като Dara.bg, където се предлага богат асортимент с най-различни видове: класически, фолиеви, хром, с цифри, с надпис, перлени и пр. Ще са ви необходими и практични аксесоари за изграждане на балонената украса – ленти, стойки, арки и помпичка за надуване.

Какво е необходимо за изграждането на ефектна украса за бебешко парти

Ако партито е за разкриване на пола на бебето, със сигурност трябва да заложите на тематични цветове, които се свързват с двата пола. Обикновено майките избират светлосиньо и бебешко розово. В украсата можете дори да загатнете за пола на детето, а може да я оставите неутрална, за да създадете ефекта на изненадата в друг елемент.

В Dara.bg се предлагат хубави надписи за разкриване пола на бебето, които са и чудесен фон за щракване на няколко весели снимки около оповестяване на щастливия факт.

Ако поводът е рожден ден, кръщене, или 2 в 1, както най-често се случва по нашите ширини, може да изберете и красив бебешки надпис с „Честит рожден ден“. Балонената арка в този случай е много добър вариант за украса и затова обикновено се избира като акцента, пред който се правят най-много снимки между порасналия бебок и гостите. Свещите са задължителен аксесоар, дори и детето все още да не може да ги издуха. Парти шапките биха били добро допълнение.

За посрещане при изписване е добре да допълните украсата с надпис „Добре дошли“, „Добре дошло, мило бебе“ и подобни.

Най-важно е да украсите с любов и да го направите, водени от истинско желание, защото красивият мотив винаги блести по-ярко дори и от най-ефектната украса.