Привет! Този материал го пиша с много плахо прокрадващо се чувство на родителска любов. Сякаш се ражда нещо ново.

Благодарение на усилената работа на екипа на Socialni.bg имам възможността да ви информирам, че утре, петък (22.05.2020) поставяме началото на рубриката „Обзора на Ганьо“. Приготвили сме и изненада, така че бъдете нащрек!

Какво ще представлява „Обзора на Ганьо“

Седмичен обзор на всичко онова, което се е случило в България през последната седмица. Политика, спорт, жени – всичко онова, от което само Ганьо разбира.

Тази страница освен много от нашия труд, съдържа и любовта ни към това, което правим ежедневно – да ви информираме. Всъщност, ще ви доставяме информацията по начин, по който може би досега не са се осмелявали да го правят.

И понеже искаме да диктуваме тенденциите, ще подправим манджата с хумор. Край на стегнатите и троснато написани новини с онази така противна снизходителност към четящите – искаме равенство между автор и читател!

Кой е Ганьо и какво ще носи в деня ми

Както може би знаете, Ганьо е цяла една ниша от хора със сходни черти на характера. Те знаят всичко и смятат, че вие от нищо не разбирате.

Понякога може малко да ви ядосва с възгледите си, затова не се колебайте да коментирате под всеки материал, с който не сте съгласни – той Ганя ще ви оправи. Така де, бъдете активни, очакваме и вашите включвания!

Какво разбира Ганьо от обзори

Абсолютно нищо! Къде чул, къде недочул, Ганя има мнение за всичко, което се е случило през седмицата и съм се разбрал с него да го споделя всеки петък.

Аз ще играя ролята на посредник между Ганьо и широката аудитория и ще ви предавам думите му дословно веднага след срещата ми с него. В Socialni.bg ще имате ексклузивен достъп до мислите и възгледите на колоритния образ. Бъдете тук всеки петък около обяд!

А, да… имаме си и слоган„„Обзора на Ганьо“ – седмицата в няколко абзаца“.