Както най-вероятно сте забелязали, предната седмица нямаше статия, която да заеме своето звездно място в рубриката „Обзора на Ганьо“. Причината не е, че сме го забравили… за що ни мислите за чак толкова елементарни, а и да сме – какво?

Причината такава – каквато е

Не, сега честно – просто Ганя е на море… с нашите хонорари… на море, а ние пишем тук… докато той е на море. Мокри си шортите Бай ви Ганя, а ние седим и го чакаме да се обади.

Днес за малко щях отново да ви занимавам с глупави истории за това как „Епъл“ имат сърца (глупаво е, защото всички знаем, че нямат кожодерите от Калифорния). Ганя, обаче, звънна снощи късно и ми каза пет приказки, че да ви ги напиша днес сутринта.

Като казвам „пет приказки“ – не се шегувам. Ганя буквално изрече има-няма 10 изреченията и затвори телефона, защото имаше силна музика около него.

За женския глас до слушалката няма да коментирам, но Ганя съумя да изпълни дълга си и да ни снесе малко информация от българското Черноморие. Той потвърди за скритите такси за Интернет, които се начисляват на хората, които почиват там.

Нещо повече – Ганя, естествено, пуснал сигнал в Комисията за защита на потребителя и направо им скрил топката. Хората му дали право да ползва безплатен Интернет до края на престоя като единият ден дори яденето се покрива от хотела.

Интересна следа

Кога му е последният ден там не разбрах, но каза, че сега тъкмо някаква „стара каравана“ наели и били на „метър има-няма“ от морето. Запознал се с някакви хора, които познавали платени провокатори, ходещи по протестите, за да насаждат омраза и насилие.

Дамата на ухото му, обаче стана твърде нахална и връзката прекъсна. Едно е сигурно – Ганьо е хванал сериозни следи по Черноморието и само чака удобен момент, в който да ни ги разкрие.

Бъдете търпелививсичко с времето си.