Градските легенди гласят, че най-влиятелните личности са с най-опростените телефони. Това се правило с цел да се маха батерията на важни бизнес срещи, като тя се поставяла отвън, до мобилното устройство.

Това, от своя страна, доказвало на човека отсреща, че никой не подслушва разговора. Е, ако някой има проблем с това, че богатите чичковци ползват Нокия с фенерче, да отиде и да им се смее, аз не искам.

Поглед от друг ъгъл

Сега, край на градските митове и легенди, да погледнем от потребителска и производителска гледна точка. Всъщност, кое е най-голямото преимущество на капсулираните батерии, кое ги направи такъв хит въпреки неудобството от факта, че не могат да бъдат махани?

Всеки дефект си има ефект са казали хората и това важи в пълна сила за изцяло стъклените съвременни модели телефони, по-известни като „Glass 360“. Тези телефони са невероятно красиви и едва ли има някой, който да не е въздъхвал по някой нов, лъскав модел.

Прави впечатление, че производителите са изключително наблюдателни. Те почти веднага забелязаха колко се харесва новата технология да се обгражда всичко в стъкло.

На хората наистина им хареса, но заради какво. Та на вас ви отнеха възможността да си сменяте батериите самостоятелно вкъщи и ви пратиха по сервизите, където давате луди пари за подобна услуга!

Кое направи стъклото най-предпочитан материал за… телефони

Няма спор, че красотата ще спаси света, но спаси ли вселената на смартфоните? Кое направи фините стъкла по-предпочитани от всяка устойчива пластмаса?

Зареждането на телефона винаги е било досаден процес. В миналото беше приемливо телефоните ни да се зареждат напълно за 4-5 часа.

Сега, обаче, с повишаването на динамиката на ежедневието, все по-мощните хардуери на мобилните устройства, все по-енергоемките приложения. Какво да кажем за онези, които отговарят за социалността ни в е-пространството.

Производителите трябваше да направят революция. На практика, те промениха мисленето си и отнесоха куп остри потребителски критики за това.

Какво правят всички топ марки? Продължават да изтъняват корпуса на телефоните си, което оставя малко място за батерия от рода на 1850 mAh, която към този момент е крайно недостатъчна за един ден без зареждане.

Какво му е нужно на динамичния човек

Динамика се лекува с динамика. Безжичното зареждане навлезе толкова рязко и замести стандартното адски бързо именно защото хората имаха спешна нужда от него.