Самозадоволяването в днешно време набира застрашителни размери, а хората намират все по-нестандартни начини да го правят.

Ако смятате, че си измисляме, ще подкрепим думите си с няколко истории на лекари и хирурзи, сблъсквали се с изключително нестандартни начини за самозадоволяване и свършили в спешното отделение на най-близката болница.

Разбира се, ако не сте привърженици на толкова екстремни изпълнения, винаги може да заложите на сигурното и да си поръчате секс играчки онлайн, с които удоволствието е сигурно и гарантирано.

Въпреки това ще ви запознаем с някои от най-скандалните случаи на хора, решили да се самозадоволят с предмет, който по принцип има коренно различно предназначение.

1. Риболов и още нещо

Лекарите от общинската болница в Пловдив най-вероятно имат много какво да кажат по отношение на здравната система, но със сигурност не могат да се оплачат от скука.

В един на пръв поглед нормален работен ден въпросните пловдивски медици приемат доста интересен случай.

Млада девойка на 23 години постъпва в спешното отделение с 20-сантиметрова каракуда, заседнала във влагалището ѝ.

Инцидентът се е случил по време на риболов с приятели, но след като младата дама отказва да поясни как точно се е разиграла сцената, довела до въпросното засядане, за нас остава да се отдадем на въображението си.

2. Как да не хабим „мат‘ряла“

„Мат‘ряла“, наред с футбола, салатката и мезето, са най-святото нещо, ако попитате средностатистическия мъж.

Един млад представител на хомосексуалната общност, обаче, си позволява да посегне на едно от тези свети неща, а именно „материала“.

Приет в спешното отделение, на този млад гей се наложило да обяснява пред лекарите защо има заседнала дюля в своя анус, но очевидно мисълта за последствията не е била на преден план при акта на самозадоволяване.

Трудно е да си представим защо изборът на този младеж с обратна сексуална ориентация е паднал именно върху дюлята, но не можем да не изразим съжалението си от мисълта, в колко хубава дюлева ракия можеше да се превърне този плод, ако не се бе превърнал в жертва на хомосексуалния нагон на този сексуален активист.

3. Тиквички – повече от просто зеленчук

На пръв поглед тиквичките са страхотни за гръцка мусака или пък под пържена форма с чеснов сос.

Една млада двойка, обаче, намира съвсем друго предназначение за този иначе напълно обикновен зеленчук.

На акушер-гинеколозите от Университетската болница „Свети Георги“ се налага да станат свидетели на този „интересен“ експеримент, след като млада дама постъпва в лечебното заведение с подаваща се от влагалището тиквичка.

Макар и засрамена на дамата се налага да разкрие как тя е заседнала там – оказва се, че размерът има значение и тъй като партньорът на девойката не можел да се похвали с достатъчно задоволителен такъв, двойката решила да си изработи собственоръчен удължител.

Това станало с въпросната тиквичка, която била издълбана отвътре и след това надяната на пениса на мъжа.

Първоначално идеята сработила страхотно, а дамата била на седмото небе от щастие, докато изведнъж клетият зеленчук не засяда във вагината на момичето.

Въпреки опитите на двойката да се справи сама, тиквичката се оказва упорито заседнала и се налага лекарска намеса.

Защо бе, хора? Има много по-удобни варианти за пенис удължители и удебелители в днешно време…

4. Кукла – детска или секс играчка?

Всички сме свикнали да възприемам е детските кукли като една обикновена играчка, която е неразделна част от живота на малките момиченца.

Не така разсъждава 38-годишен мъж от Плевен, постъпил в местната болница с анално заклещена кукла „Барби“.

Опитал се да прикрие случая като „заклещен предмет“, медиците от Бърза помощ бързо разбират, че става въпрос не за какъв да е предмет, а за една от най-обичаните играчки по света.

Така и не получаваме ясно обяснение от мъжа за това как куклата се е озовала там, но можем да предположим, че въпросният господин е отявлен застъпник на равноправието между половете и не вижда проблем в това да си играе с кукли Барби, въпреки възрастта и различния си пол.

5. Пяна за бръснене – 2в1

Всички мъже обичат мултифункционалните предмети, които предоставят повече от една функционалност за същата цена.

Какво да правим, обаче, ако предметът, който сме си закупили, ни предлага само една функция? Много лесно – просто му намираме друга.

Това прави и един 35-годишен мъж от Велико Търново, който е приет по спешност в местната болница. Причината – „силни болки в задните части“.

След направена рентгенова снимка на лекарите от въпросната болница се пада неособено привлекателната чест да констатират, че става въпрос за заседнал флакон от пяна за бръснене.

Можем само да предполагаме, че след като флаконът е свършил основното си предназначение на мъжа му хрумнало, че може да го използва и за още нещо.

Навярно си мислите, че подобни случаи са характерни единствено за самотни и недобре психически мъже, но напълно грешите – въпросният великотърновец е женен и има две деца…

6. Струговано краче на табуретка – шампиона по нестандартност

Колко нестандартно може да мислите? Обзалагаме се, че дори за най-нестандартните от вас това ще се стори ненормално – струговано краче на табуретка в ануса на млад мъж.

Точно с такъв случай се сблъскали лекари, които приели млад мъж с оплаквания за заседнал предмет в аналното отверстие.

Обяснението на господина, че бил седнал на края на столчето и то се счупило, по този начин засядайки в ануса, изглежда правдоподобно, но не и реалистично.

На вас оставаме да прецените дали това е тотална липса на късмет или просто много необичаен сексуален фетиш.

7. 25-сантиметрови краставици

Освен като вкусен и полезен зеленчук, краставицата се слави и като популярна секс играчка.

Един 49-годишен мъж, обаче, изглежда е прекалил с него, след като постъпва в болница със сериозни оплаквания и в следствие на това се установява, че в него са заседнали не една, а цели две 25-сантиметрови краставици.

Оправданието било за „масаж на простатата“, но това пък повдига въпроса – защо е втората краставица?

Спокойно, тя също има своята роля в този минисериал. След като краставицата засяда в ануса на господина, изплашен той се допитва до жена си.

Вярната съпруга решава да вземе нещата в свои ръце и с помощта на втора краставица се опитва да извади първата, но вместо да освободи своя любим от болките, втората краставица засяда заедно с първата.

Накрая мъжът се обръща към Бърза помощ и след сериозни затруднения зеленчуковият комплект напуска аналния канал на нещастния господин.

8. Клон от дърво – природосъобразен вариант

Ако сте запалени екозащитници, то този вариант би бил подходящ за вас. За съжаление тук не става дума за опит за самозадоволяване, а напротив.

Мъж с очевидна липса на късмет бива нападнат от двама младежи, които явно сметнали за забавно да му напъхат клон от дърво в ректума.

Случаят завършва в болница, а пациентът получава перитонит с доста усложнения. Господа, не се разхождайте сами в гората

9. Стъклена бутилка – „по непредпазливост“

Словосъчетанието „по непредпазливост“ най-вероятно оглавява класацията с оправдания на всеки човек, който в процеса на самозадоволяване завършва в Спешната помощ.

Не по-различен е случаят на неспоменат пенсионер, който постъпва в болницата. Оправданието е просто – мъжът направил опит да се „подмие“ след ходене до тоалетната, но вместо с чисто дупе завършил със стъклена бутилка в ануса, след като неволно паднал и се „нанизал“.

Докторите, обаче, преценяват, че подобна бутилка няма как да попадне толкова надълбоко, освен ако не е била използвана за самозадоволяване.

10. Когато прекалим с креватните удоволствия

Приключваме тази класация с всички онези неспоменати „герои“, които не успяват да получат отделно споменаване.

Докато при мъжете се смята за нестандартно да се самозадоволяват с най-различни сексуални играчки в ануса, за жените това е единственият вариант. Това не означава, че няма скандални случаи с жени, но просто те се приемат за практика.

Струва си да отбележим запълнени вагини с неща като топчета за пин-понг, капачки, дезодоранти и други, но най-честите случаи, според повечето лекари, са заседнали герданчета и анални броеници.

Дами, знаем, че сте силни и независими, но все пак мъжките ласки не са чак толкова лош вариант на фона на самотните и тъмни вечери с вашия вибриращ приятел.