Слава Богу, отдавна отминаха онези времена, в които за вибраторите се говореше като нещо изключително пошло, забранено и срамно.

Днес, за огромна радост на мъжете и жените, нещата изглеждат по един коренно различен начин и ако искате да си купите една такава вибрираща машинка, никой няма да ви спре.

Допускаме, че е напълно вероятно някои от вас да не са използвали подобно творение до този момент и да нямат ни най-малка представа как да боравят с него.

Ето защо е важно да се запознаете отблизо с всички онези функции, специфики и характеристики, типични за вибраторите.

Придобийте знанията, които ще са ви нужни, ако искате наистина да се сблъскате с върховни и ненадминати удоволствия по време на соло интимните ви забавления или тези с партньора.

Какво трябва да знаем за вибраторите, за да изберем перфектния

Първото, което е важно да разберете е, че използването на вибратор е нещо съвсем нормално, когато става въпрос за зрял човек.

Секс играчките са неизменна част от живота на повечето двойки и в това не съществува нищо срамно.

Използването на вибрираща играчка не значи, че страстта между двамата партньори е изчезнала, дори напротив.

Ако решите да вкарате в действие някой от моделите вибратори, които имате възможност да си закупите от реномиран и доказал се магазин за секс играчки, то вие съвсем открито заявявате един пред друг, че сте достатъчно отворени за нови преживявания и експерименти.

Не забравяйте, че хората сме различни и е добре да подберем точно онази джаджа, която пасва най-добре на тялото ни.

В онлайн магазина на Sexo.bg ще попаднете на изумително богат каталог от вибратори, които се отличават един от друг.

За да вземете информирано решение, то трябва да умеете да посочвате основните им различия.

7 вибратора, които ще укрепят връзката с партньора ни

Няма нищо по-хубаво от това да изпитвате наслада винаги, щом я пожелаете. Кому е нужно да има очаквания, които в последствие не биват оправдани?!

Ако искате да избегнете неприятните етапи от връзката, в които започвате да си омръзвате, то разнообразяването на сексуалния живот е една от най-важните мерки, които трябва да предприемете.

Вибраторите и секс играчките като цяло могат да са онази искра, която отново да разпали страстта между вас и да ви позволи да изпитате онази наслада, характерна за първите дни на вашата връзка.

Ето 7 модела вибратори, за които гарантираме, че отново ще разпалят загасналия пламък на страстта и креватните удоволствия.

1. Класически

Класически вибратори от Sexo.bg

Едва ли тези вибратори имат нужда от представяне – те са онзи модел, който всеки от нас е виждал и най-вероятно използвал за първи път.

Всъщност класическите вибратори са онези, които се появяват най-рано. Те притежават достатъчно функции, за да предизвикат вълнуващ оргазъм, но за някои двойки са малко по-скучни от останалите.

Краят им бива повече заострен, за да задоволи най-големите капризи на дамите. Наименованието на този вид вибратори произхожда от класическата им форма, наподобяваща еректирал пенис.

2. Рабит

Рабит вибратори на ниска цена - Sexo.bg

Вибраторите зайчета (или рабит вибратори) имат нелеката задача да накарат дамите да изпитат смесен оргазъм, който е резултат от стимулирането на няколко ерогенни зони.

Много от жените го предпочитат и са на мнение, че именно това секс творение е способствало за подобряване на отношенията в леглото с техния партньор.

3. Клитор стимулатори

Възбуждащи клитор стимулатори от Sexo.bg

Вибраторите, стимулиращи клитора, са страхотен избор за дамите, които до този момент не са инвестирали в покупката на едно такова творение.

Те не са скъпи, не вдигат шум, предлагат се в дискретни форми и със сигурност няма да насочат вниманието право към себе си, дори в моментите, в които дамската ви чанта се разтвори, без ваше позволение.

4. Кибер кожа

Вибратори от кибер кожа - Sexo.bg

Вибраторите от кибер кожа си остават най-уважаваните модели, заради това, че докосват тялото по изключително реалистичен начин.

Много от дамите решават да инвестират малко повече средства в такава вибрираща машинка, с цел да си доставят удоволствие, което нито може да бъде описано с думи, нито сравнено с друг вид наслада.

5. Презаредими

-Презаредими вибратори - Sexo.bg

Петият вибратор, на който може да се доверите за подобряване на отношенията с партньора, е презаредимият.

Може да го ползвате навсякъде и по всяко време, без да ви е грижа за това, че трябва да закупувате батерии – той си идва със своя собствена, която може удобно да зареждате посредством зарядно устройство.

Той разполага с две вградени батерии, които се зареждат лесно и бързо, с помощта на телефон или лаптоп.

6. Големи

-Големи вибратори от Sexo.bg

Какво ще кажете за онези големи вибратори, които да ви карат да викате от екстаз?!

Ако размерът има значение за вас, тези мощни оръжия знаят къде и колко точно да проникнат, така че смесицата между удоволствие и болка да се превърне в мечтания оргазъм.

 

7. Модели за двойки

Вибраторите за двойки са седмото ни предложение, което не просто ще подобри отношенията помежду ви, но и ще ви накара да се чувствате на седмото небе от щастие.

Вибратори за двойки от Sexo.bg

Тези мощни вибриращи джаджи знаят къде да пулсират, за да докосват с вибрациите си онези G – точки, нуждаещи се от стимулация.

Изберете вълнуващата игра за вас и вашия партньор. Подарете му онези дръзкост и авантюризъм, за които отдавна мечтаете.

Дайте шанс на отношенията си в леглото, благодарение на видовете вибратори, създадени от едни от най-известните и нашумели компании в този бранш.

Как използването на вибратор подобрява страстта между двамата партньори

Днес, като че ли, много от младите двойки избират да се забавляват по нестандартен и необичаен начин. Предлагат се пъстри решения, от които влюбените да се възползват.

Не винаги закупената джаджа влиза в действие обаче, заради това, че не всеки път и двамата представители на двойката изразяват желанието си да я тестват.

Използването на вибратор обаче със сигурност ще допадне на всяка една двойка, тъй като удоволствието, което ще изпитате от това вибриращо устройство, е меко казано, несравнимо.

Ако сте на път да провалите граденото до момента и да сложите край на вашето семейство или връзка, обмислете добре дали сте дали всичко от себе си и сте направили онова, което зависи пряко от вас.

Знаем, че понякога бракът или връзката са неспасяеми, но в много моменти имаме чувството, че сме на ръба, а всъщност съвсем не е така и единственото, от което се нуждаем, е спасителен пояс.

Секс играчките днес са като спасителен пояс за всяка една двойка, която счита, че помежду им цари неразбирателство. Опитайте да анализирате проблемите, да откриете техния причинител.

Мислете философски над нещата и сме сигурни, че ако бракът ви не е отишъл по дяволите, то само един вибратор, закупен от правилното място, ще се справи безпроблемно с всичко онова, което до този момент сте приемали като нещо, което няма връщане.

Не забравяйте все пак, че основната цел на вибраторите е да побъркват от вълнение, да разтърсват от емоции и да оставят без дъх всяка една дама, получила оргазъм, благодарение на уникалната стимулация на тези свръх желани джаджи.

Купете си един от многото вибратори и пробвайте късмета си. Не винаги първият избор е правилен, но дори и да се окаже грешен, вие ще знаете какво да избегнете и към какво да се насочите втория път.