Както добре знаем, обстановката в страната е доста… абе, да я опишем като сложна ще е малко. Идеята на протестите каква е – да се хване коронавирус по-лесно ли?

Тъй като това си остава загадка и хората драстично полудяха покрай протестите и коронавируса, Ганьо намери още по-голяма трибуна да проповядва идеите си през Socialni.bg. Това, естествено, на него му хареса и започне все по-често да си ни използва като негови информационни подлоги.

Мале, това не трябваше да ви го споделям, защото ние си плащаме, за да може той да си инвестира идеите първо на нас, така че ако се вълнувате от актуалните мисли на Ганя, тук е мястото. Сега, така и така сте тук, нека си кажем пет приказки и да ви споделим какво каза Ганьо за последната седмица – аджеба на обзор като на обзор.

„Репортерче, виж сега, не съм пушил, кафе не съм пил – работата е страшна. Короната расте сред нас, ще ни залее.

Ти какво правиш, ходиш ли да ги отразяваш тези копелета по протестите? Ако редовно ходиш – настрана от мене, че ще се скараме, защото сигурно си болен.

Няма да се разберем така. Истината е, че всеки в момента има в себе си някакво болестотворно нещо, което си ме изнервя.

ПСР-тестовете валят – на ден по 7000+ теста, как да стане… по 200 нови случая на ден. Не е добре тая работа, репортерче, от мен да знаеш.“

Защо всеки скача по полицаите

Ганьо веднага промени погледа си, когато чу за това, че хората скачат по полицията, когато са на протест.

„Абе, човек, ти видя ли ги? Хора на по 80-годишна възраст хвърлят обгорено сено, бали с трева хвърлят по хората.

Много ме ядосаха, наистина ти го споделям, не мога да повярвам какво видях. С българския флаг, един от трите национални символа, ти ще изкъртиш паветата.

Кому е нужно да го правим, не знам само. Палатки хвърчаха, „Молотов“ коктейли някой там някога ги е бъркал с ясната мисъл, че някой може да ги хвърли по човешки същества.

Аз просто не мога да го проумея. Кой нормален човек може да направи подобно нещо и всичко да е наред от страна на властимащите в България.“

Домашно за събота и неделя

Ганьо и тази седмица не пропусна да направи специално обръщение към своите фенове-читатели. Той ми сподели да ви предам, че някои от вас, четящите или по-скоро онези, които ходят по протести и хвърлят колелата си по полицията, трябва да се замислят дали не правите нещо нередно.

Идва събота и неделя – имате време, помислете си добре.