Време е за пране на килими? Не можете да го направите сами и предпочитате професионален подход? Нямате доверие на обикновените чистачи и търсите машинно пране на килими в София?

Звучи сякаш TeamClean.bg е идеална услуга за вас – те специализират целогодишно обслужване на всички софийски квартали.

Защо да се доверим на опита, а не на ниската цена

Ценовата икономика в България се изгражда въз основа цената на даден продукт или услуги, вместо нейната реална стойност, т.е колко полезни са те за вас. Именно това е и темата на този текст – намиране на правилната фирма за пране на килими и защо това е именно TeamClean.bg.

Какво предлагат истинските професионалисти

Самият процес по пране не е никак непознат на мнозина четящи това. Те знаят, че за да се изпере един килим е нужна вода, търкане, препарат и съхнене.

Практиката, обаче, показва, че самото пране отнема повече от просто тези 4 неща, а именно сила, време и правилен подход, особено когато става дума за фини материи като коприната.

Харесваме килимите понеже са удобни, създават уют, изпълват една стая с топлота и мекота, но когато се измърсят нещата стават съвсем различни. От източник на удобство, мръсните килими имат точно обратният ефект, а дори могат да предизвикат алергии и други усложнения при мнозина.

Услугата за пране на килими в София на Team Clean предлага цялостно третиране на всякакъв вид килими по изцяло машинен начин.

Така вие, само в рамките на 5-10 дни, ще получите съвършено изчистен килим, без значение колко е дълъг косъма му, какво е състоянието или кога последно е пран.

Описание на самата процедура по пране на килими с машина

Вашият килим се взима от адрес и се транспортира до обект на фирмата, където се полага на конвейер, който мести килима в различните зони на чистене.

Първоначалното третиране започва с тупане чрез вибрации, за да се освободят възможно най-много прахови частици, това помага и за освобождаването на засъхнали петна и натрупан прах.

След тупането следва мокрото третиране и разрошване на килима, за да се стигне до най-ниските му нива. Там се крият най-упоритите депозити от кал и прах, които иначе не биха били налични ако не се мине през тази стъпка.

Нежни въртящи се четки, в комбинация с дюзи с топла вода и специално подбран препарат, минават по повърхността на клима. Самата четка е широка и позволява за цялостното и едновременно изпиране на килима, така няма места, които се различават по цвят от останалите.

Услугата се завършва като се минава през процес на изплакване, като се минава внимателно от всички страни. Центрофугата въртяща се с над 10 000 оборота премахва над 95% от влагата, килима се оставя да изсъхне в топла стая на рафт с равномерно затопляне.

При окончателно премахване на всякаква влага, килима се ароматизира и пакетира и е готов за приемане. Вие можете да изберете доставка до адрес или да го вземете сами, като едната и другата опция имат свои собствени предимства.

Срока за извършване на цялостно изпиране е от 5 до 10 дни, като експресните поръчка почти двойно оскъпяват вашата поръчка, но за сметка на това получавате вашето бижу по-бързо.