Хората със собствена градина са доста привилегировани. При такава възможност, всеки би искал да има зелено кътче в имота си, в което да може да се отдаде на заслужена почивка в уюта на дома си. За да превърнете градината си в истинско място за отдих и зареждане с нови сили е важно да я оборудвате по правилния начин. Качествените градински столове са част от обзавеждането на двора, без която това би било невъзможно.

Искате да се погрижите за удобството в своята градина, но не желаете да харчите много пари? Ето няколко предложения за модели столове, които освен че са бюджетни се отличават и с други топ предимства.

Градински столове от PVC като най-бюджетен вариант

Скоро не сте срещали пластмасови столове, които да отговорят на изискванията ви за добро качество, красив дизайн, здравина и ниска цена?

Нека ви улесним - онлайн има каталог с доста бюджетни предложения, в които ще откриете наистина страхотни попадения на PVC столове за градина. В онлайн магазина им ще откриете столове на цени под средните за повечето големи вериги в България, а качеството им е достатъчно добро, че мебелта да издържи с години в градината ви.

Поливинилхлорид е материал, който е доста здрав и издръжлив на атмосферни влияния, влага, вода и UV лъчения и е дълготрайно решение за градината. Изключително лек е, което прави столовете, изработени от него лесни за преместване и пренасяне. Почиства се супер лесно, без да са необходими специални почистващи средства.

Ако изберете да заложите точно на този вариант, огледайте се за столове в по-светли цветове, при които избледняването, вследствие дългите часове на слънце ще е по-малко видимо.

Алуминиеви столове за градината

Това също е популярен вариант, който е на по-ниска цена. Тук основния недостатък на пластмасата – избледняването на цветовете с времето – е разрешен. Алуминият е доста лек вариант и лесно се претворява в удобни градински столове. Това е доста екологично решение и единственият по-голям недостатък е, че материалът не е толкова устойчив на огъване.

Градинско обзавеждане в комбинация от метал и текстил

Това е един от бюджетните варианти, който съчетава в себе си доста голямо удобство и предпочитана здравина. Обикновено рамката на градинския стол е изградена от здрав метал, а основата за сядане и облягане е текстилна, което значително повишава комфорта. Голям плюс е и по-добрата им визия, която лесно се съчетава във всякакви типове градини и градинска зеленина.

Който и вариант да изберете, важно е да се насочите към магазин, в който цената отговаря на качеството, за да получите в крайна сметка това, за което сте платили.