Борисов-Клийн е спечелила доверите на много хора в София, превръщайки се в техен избор за почистване на дома винаги, когато това е необходимо. Една от услугите, които те предлагат, включва цялостно почистване на жилище.

Това е подходящо за хора, които искат да продадат жилището си, да сменят наемателите и да го подготвят за новите, както и за да въведат собствения си дом в ред, без обаче да трябва да се ангажират с това твърде много.

Какво представлява цялостното почистване

При цялостното почистване жилището се третира от А до Я, като се поставя акцент върху всеки един момент от хигиената. Изчиства се праха от имота навсякъде, премахват се всички паяжини от тавани, стени и т.н.

Почистват се старателно всички первази, рамки на вратите, дръжки и самите вратите. Обработват се всички ключове за осветление, контакти, осветителни тела, лампи и лампиони.

Където е възможно се преместват мебели и легла, така че да се почисти отдолу. Полират се всички мебели с препарат за дърво, включително гардероби, скринове, нощни шкафчета, столове и кухненски маси.

Почистват се прозорците и техните первази, меката мебел се минава най-малко с прахосмукачка, а може и по-дълбоко почистване при желание от клиента. Отделя се специално внимание на всеки вид подова настилка - килими, паркет, ламинат  и теракот се почистват според своето естество.

Почистват се и се дезинфекцират всички кухненски шкафове, плота, фурна, хладилник с фризер, микровълнова печка (отвътре и отвън). Почистват се също пералня, миялна машина и сушилня (отвътре и отвън).

Старателно се почиства и банята, където всичко се обработва старателно. Почистват се вана, душ кабина,мивка и тоалетна, а също така и плочки, огледала и други подобни.

Кога да ползваме тази услуга

Цялостното почистване на дома, както вече споменахме, е по-обхватен вид услуга. Тя е по-подходяща, когато има повод за това, като например сделки с имоти и нови наематели, но нищо не пречи да се възползвате от такава услуга и ако просто искате да видите дома си чист, но нямате желание да се ангажирате толкова дълго време с това.

Най-хубавото от всичко е, че можете да се възползвате от тази услуга дори и когато сте на почивка, според Borisov-Clean.com, така че да видите дома си грейнал от чистота когато се завърнете.