Мъже, мастурбирате ли? Най-вероятно отговорът е да, ако твърдите обратното или, че го правите заради ползите за здравето е време да замислите, кого лъжете…

Мастурбацията при мъжете е естествен и здравословен процес за поддържане на сексуалната функция и подобряването на мъжката издръжливост и потентност. Но колкото и естествен да е процесът и „да ви идва отвътре“ как да го правите, знайте че винаги може по-добре. Има различни трикове, с които да си помогнете и да увеличите удоволствието си по време на мастурбация и да станете професионалисти в този мъжки спорт.

Експериментирайте с различни техники и ползвайте лубрикиращи средства

Всеки мъж има различни сексуални предпочитания за скорост, натиск и техника, когато е с партньорка, същото важи и за мастурбацията. Първото, с което можете да започнете е експериментирането с различни техники и смяна на ръцете, за да откриете това, което ви харесва най-много и е ефективно за вас. Вероятно мислите, че сте пробвали всичко, но повярвайте – не сте.

Погледайте малко порно за вдъхновение и винаги използвайте лубрикиращи средства по време на мастурбация, за да я направите по-гладка и комфортна за вас и да предотвратите наранявания по кожата. На пазара се предлагат различни лубриканти, от които може да изберете спрямо личните ви предпочитания.

Не забравяйте, че докато мастурбирате не е хубаво да прилагате силен натиск, по-този начин няма да забързате кулминацията, а точно обратното – ще намалите удоволствието си и може да си навредите. А и за къде бързате? Дайте си време за действие.

Използвайте секс играчки

Секс играчките не са само за жени или за аутсайдери, това всъщност е изключително грешно разбиране. Индустрията, създаваща секс играчки е толкова развита, че не е за вярване какви продукти можете да намерите. Има различи вибриращи пръстени, мастурбатори, секс кукли, предоставящи автентично усещане, като при истински полов акт.

Всички продукти имат множество степени на действие, скорости и техники за работа, много от тях можете да управлявате от телефоните си. По революционните продукти за мъжка мастурбация са направени с изкуствен интелект и могат да пресъздадат действието в различни порно клипове и да го изпитате върху вас. Или иначе казано, ще получите безжична свирка, без да хабите време и енергия.

Използването на секс играчки за мастурбация, освен че ще ви даде възможност да изпитате нови усещания и нива на удоволствие, ще ви повлияе добре на опита и успешно можете да ги използвате преди започване на полов акт за да сте истински звяр в леглото.

Използвайки различни секс играчки за мъже, действащи „сами“ върху вас само с едно копче, ще ви даде и по-голяма възможност да обърнете внимание на фантазиите и сексуалните ви  предпочитания. Развихряте въображението си и ги прибирате в шкафа, има ли нещо по-практично от това?

Практикувайте упражнения

Упражненията, свързани с контрол на дъха и различни техники на дишане по време на мастурбация, също се отразяват благоприятно на резултатите, насърчавайки по-интензивни оргазми.

Кегел упражненията, които много мъже грешно смятат, че са само за дами, пък успешно подобряват сексуалната функция, издръжливостта по време на полов акт и усещанията, докато мастурбирате. Нещо като йога за мастурбация, хем полезно, хем задоволително.

Спазвайки всички тези съвети избягвайки прекомерна мастурбация и преексплоатация на интимната ви област, гарантирано ще ви доведе до приятен завършек и по-успешно и ефективно интимно време, отделено за вас. Хайде сега бързо отивайте да ги изпробвате!