Днес на 23-ти май настъпва пълнолуние в Стрелец. Това пълнолуние и известно, като „Цветно пълнолуние“ и се свързва с цветовете и ароматите от процъфтяващата пролет. Време за растеж и оптимизъм, това пълнолуние носи силна енергия и се свързва с емоционално освобождаване.

Пълнолунието се свързва с пикът на енергията и затова често емоциите ни достигат своя връх точно тогава. Пълнолунието в Стрелец е време за приключения, търсене на смисъл, разширяване на хоризонти и придобиване на нови знания и умения. Тъй като Стрелецът е динамичен знак, пълнолунието, което ни очаква ще носи бурна спортна енергия и ще е подходящо за редица нови начинания.

Луната в Стрелец подканва всяка зодия към емоционално освобождаване и разширяване на хоризонта. Дава възможност на всеки да погледне отвъд границите си и да забрави за своята нерешителност. По време на това пълнолуние можете да се освободите от всичко излишно от живота си и да намерите нов смисъл и ценности.

За какво е подходящо пълнолунието в Стрелец

Стрелецът е най-оптимистичният и позитивен знак от зодиака. Той е знак на учителите и наставниците и се свързва с развитие. Времето на пълнолунието в Стрелец е време подходящо за редица промени, които да направите в живота си.

Тъй като е подходящо да се отървете от всичко старо и ненужно и да започнете нови начинания и перспективи, то носи енергия на успеха и добрата карма. Хубаво е през това пълнолуние да се отдадете на медитация и да се свържете със себе си и вътрешния си свят, за да се отървете от всичко негативно в живота си и да опознаете желанията си.

Също така е подходящо за пътуване и физически и духовни пътешествия. През това пълнолуние може да изпитате силно желание за откриване на нови места, нови преживявания и придобиване на нови знания. Също така, знакът Стрелец се свързва със стремежа към истина, затова настъпващото пълнолуние може да ви подтикне към дълбоки размисли за живота и търсене на отговори на значимите въпроси.

Енергията на Стрелеца е оптимистична и вдъхновяваща, затова не се чудете ако се чувствате вдъхновени да поемете рискове в името на личния си растеж и развитие. Планирайте пътувания, учете нови неща, опознавайте себе си и се отървете от всички токсични енергии и поведения в живота си и в името на личностното ви израстване и положителната промяна.

Днешното пълнолуние носи нови възможности, мотивация и вдъхновение, използвайте умно тази енергия и разширете своите хоризонти, като позволите на сърцето ви да ви поведе в нови приключения, за да сте в хармония с Вселената.