В този кратичък текст няма да поставяме нови въпроси, на които я отговорим, я – не. В този текст, част от авторските словесни шедьоври на Socialni.bg ще отговорим на един въпрос, който често ни задавате напоследък.

Добре, цялата ви работа хубава, ама какъв е този хаштаг?

Съдържанието днес ще се опита да отговори на въпроса относно #различнивсекиден. Е, няма да е много сложно да го обясним, надявам се.

Дали ще го наречете „хаштаг“ или „диез“, зависи главно от възрастта ви, но да приемем, че предвид аудиторията, към която сме се засилили стремглаво, ще го наричаме по първата версия. Няма спор, че е креативно (и да не сте го признали – айде, кажете си го), но защо точно различни всеки ден?

Защо „различни“

Екипът на Socialni.bg е ушит от различни конци. Съчетаваме в себе си хора с повече разум, други се хвалят с импулсивността си, а трети обичат неутралността.

Няма спор, че въпреки различията си, екипът се чувства като семейство и прави нещата да изглеждат максимално добре – така, както им се наслаждавате ден след ден. Екипът е различен, но разлики има и в ежедневно засяганите теми, които се пишат в Socialni.bg.

Засягат се теми за социалните мрежи, за социалните норми, за проблемите, търкалящи се по тротоарите, по които вървите. Намират се дори и по седалките, по които сядате в автобусите.

Защо „всеки ден“

Статиите са написани от всеки за всеки. Написани са, защото всеки има мнение, но „всеки“ го изказва гласно, а в Socialni.bg не вярваме в утре, а от вчера се стремим да помним само важното.

Socialni.bg живее днес, защото „всеки ден“ е различен от другия, а ние уважаваме различията – стремим се да го подчертаем.

Заради това сме Socialni.bg!

Заради това сме #различнивсекиден!