Сред женското съсловие господства максимата: „Русо – гладно няма!“. Сред силния пол обаче нещата също не опират до глад. „Футболист – умен няма, ама беден също!“

Къде се крие сътворяването на тази максима? Озлобен ли е футболният фен заради липсата на любимия спорт на малкия екран?

Дали сме озлобени – едва ли. Може би някои са, заради тоалетната хартия. Едно е сигурно – футболът липсва на много от почитателите.

И преди е имало проблеми с най-известния спорт в света, но за разлика от сега, тогава хората са имали шанс да практикуват простата игра за умни хора навън.

Все пак българинът разбира от всичко, но най-вече от политика, жени и футбол. Няма да се обиждаме, я!

Винаги можеше да излезеш и да направиш няколко атаки със съкварталците. Да упражниш дългите си подавания със съседа Гошко, както и задължителната караница за това имаше ли ръка, или не.

В наказателното ли беше съприкосновението, или не. Действителността сега обаче е малко по-коварна и със сигурност изпитва търпението на футболните запалянковци.

Вие как мислите? Да не би да е лесно да търпиш жената по цял ден вкъщи и да се съобразяваш с някакви си сериали на южните съседи.

Съвет от нас – пробвайте с гледане на онлайн повторенията на някое първенство, а и никога не е излишно да разгледате подробно статистиките на първенството до момента.

Все пак тази пандемия рано или късно ще приключи и тогава ще сте подготвени. Благодарностите си ги чакаме, когато му дойде времето. Такива съвети ги таксуваме скъпо.

Именно поради тази епидемична обстановка, решихме да създадем материал, който да поразсее феновете на футбола, а и да вдигне завесите около любимия спорт.

Естествено, ние си направихме сметката и знаем, че запалянковците не са случайни хора и за тях губенето на време е най-омразното занимание.

Затова този материал ще се опита да разкрие и някои подробности около живота във футболния свят. Дали някой друг си е направил сметката правилно?

Издебнете жените си докато интересът им е превзет от сапунка или сапунисват клюки, превземайки телефона. Тогава е моментът, в който да изчетете това от начало до край.

В името на фена… или на парите

В Англия влезе предложение от ръководството на Висшата английска лига оставащите мачове (92 на брой) да се играят на закрити врата.

Особеното е, че стадионите ще са няколко (предложението включва 2-3 съоръжения). Мачовете ще се играят на неутрален терен. Така няма да се наложи ангажирането на много медицински и полицейски персонал.

От Висшата лига са съгласни на този вариант, но искат мачовете да се излъчват по телевизията. Колко благородно! Нека не бързаме с изводите.

Всъщност, договорите с телевизионните права са с колосални стойности. Може би всичко това се прави, за да няма после недоразумения и неустойки.

Едно се знае със сигурност и то е, че скоро можете съвсем резонно да заплашите жената, че мачове ЩЕ има. Тези сериали така или иначе може да се гледат после.

Нещо хубаво

След като футболът на континента рязко бе отложен поне за април заради пандемията от коронавирус COVID-19, някои въпроси останаха с висящи отговори.

Какво ще се случи с последния етап на сезона във Великобритания е неизвестно, но е ясно, че някои от най-големите звезди, които бяха в положение да лекуват контузии преди паузата на първенството, сега ще може спокойно да положат грижи за здравето си.

Изходът от сезона за техните клубове ще зависи от тях. Хубавото е, че ако успеят да се възстановят след паузата, то обществеността от фенове ще се нагледа на вълнуващи сблъсъци в решаващия етап на една от най-интересните лиги в света.

Пари се дават за индивидуални тренировки, както и самостоятелни тренировки на закрито, с наблюдател. Всячески футболните клубове поддържат формата на своите воини.

Някои от най-големите имена, жертви на контузии в момента са: Пол Погба, Хари Кейн и Еден Азар. Белгийската суперзвезда на Реал Мадрид е със счупен глезен.

Важна подробност е, че прекръстването на „Евро 2020“ на „Евро 2021“ реално поставя Азар в позиция на футболист, абсолютно годен да покаже своите безспорни качества на зелената европейска сцена догодина.

В България

На Герена ситуацията е обтегната заради колекционерските билети за шампионатния мач с разградския гранд „Лудогорец“. До момента официално са закупени близо 10 900 билета.

Привържениците на всенародния любимец искат от ръководството да се пуснат в продажба още билети, за да се налеят свежи пари в хазната.

Напомняме, че заради скандала с бизнесмена Васил Божков излязоха твърдения за финансови сътресения в синята касичка.

В отговор, от ръководството апелират към феновете на клуба да пазят своите билети, защото може и да имат стойността да осигуряват достъп на следващия мач на ПФК „Левски“.

В Италия

Страх е обзел и футболистите в италианската „Серия А“. Това личи в колосалните суми, които се даряват постоянно в знак на подкрепа срещу коварния COVID-19.

ФИФА и семейство Аниели, които са собственици на „Ферари“ и футболния клуб „Ювентус“ са решили да се включат в битката с вируса в Италия като са осъществили дарение на стойност съответно 10 млн. долара и 10 млн. евро.

Вчера и най-дългогодишният министър-председател на Италия Силвио Берлускони помогна с 10 млн. евро.

Средствата отиват директно към Световната здравна организация. От ФИФА обмислят да се създаде дарителски фонд за подпомагане на футболисти и тясно свързани с футбола хора.

Друг поглед

Изписаха се немалко неща за ударите на коронавируса по различните аспекти от живота на човешкия вид.

Ние, като българи обаче би било хубаво да се информираме за това какво се случва в нашата страна.

Собственикът на „Лудогорец“, Кирил Домусчиев бе диагностициран с коронавирус. Първият тест на бизнесмена бе отрицателен, но при последвало неразположение, той избързал да направи и втори такъв.

Тогава вирусът е бил хванат и Домусчиев е поставен веднага под карантина. Всички нужни разпоредби са спазени.

В социалните мрежи той заяви:

Скъпи приятели, след първоначален отрицателен тест за covid-19, но почувствано последващо неразположение, направих последващ тест, който се оказа положителен.

Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, съм изолиран и в момента се лекувам. Благодаря на здравните специалисти, които полагат грижи за мен!

Вярвам, че скоро ще бъда здрав и ще съм отново с Вас! Пазете се, спазвайте всички правила, но не се страхувайте! Ще преборим и този вирус!

Та, аз за парите не разбрах

В тези времена за бира толкова често не може да се ходи. Запасете се с достатъчно пиво и картофен чипс като за апокалипсис. Знаем, че сте наясно как се организират съботно-неделните футболни маратони.

Не забравяйте, че отскоро телевизионните доставчици предлагат безплатно съдържание на някои спортни канали. Седнете пред екрана и се радвайте на свободното време със семейството си.

Пари и футбол винаги са били здраво хванати ръка за ръка. Истината е, че коронавирусът принуди хората да слязат на земята и да осъзнаят, че излишното надуване на балона „Самочувствие“ е ненужно.

В тези тежки за всички времена, хората с най-големи възможности даряват част от своите средства под форма на парични средства и оборудване. Понякога точно това е нужно – човешко отношение.

Дали някой печели на гърба на страдащите – не знаем. Най-вероятно, да. Бъдете сигурни, че по какъвто и начин, по каквато и схема да присвояват активи, тези хора ще бъдат наказани рано или късно.

Вярваме в преустановяването на пандемията! Бъдете силни, търпете дори и сериалите на жените си.

Радвайте се на това, че са до вас, здрави. Нищо, че ни ядосват понякога, ние им прощаваме, обичайки безрезервно!

Да живее футболът – играта, която винаги ни е учила да се обединяваме срещу неправдата и злото!