Някой тук би възкликнал, че процентът на лесните жени в Интернет е скочил драстично. Това, обаче не пречи по-добре изглеждащите момичета да си наемат… места за снимки.

Да промотираш скъпия си начин на живот си е похвално за сегашното поколение. Какво да правим, обаче ако нямаш самолет, но искаш да се снимаш в такъв?

В лъскавия свят на Instagram нещата се променят много драстично за адски кратко време. Много хора с влияние (т.нар. инфлуенсъри) на парадирането на „изискания“ си начин на живот или демонстрират преживяванията си, позирайки в безкрайни басейни, заедно с луксозни спортни автомобили и, разбира се, дори да се представят в „своите“ частни самолети.

Трябва, обаче да се напомни, че не бива да вярвате на всичко, което виждате в социалните медии, защото инфлуенсърите вече използват всякакви макети от частни самолети, за да правят снимки, за да изглежда така, сякаш живеят в частния самолет докато в същото време са на земята до макета.

На кой може да му хрумне подобно нещо

Потребителят на Twitter @maisonmelissa е решила да пробва платформата за снимки, за да сподели изображения на студио, което е базирано в Лос Анджелис. То се използва от по-влиятелните в социалните мрежи, за да се създаде илюзията пред почитателите, че са на частен самолет.

„Лудост е, че всичко, което гледате, може да бъде и фалшиво в същото време.“, написа тя под снимките, които публикува в социалните мрежи.

"Обстановката, дрехите, тялото – толкова е лесно да се хванеш!"

Сериозен проблем или просто закачка

По-голямата част от младите харесват идеята за лека закачка с публиката, но някои сериозно осъждат това явление и масова злоупотреба със зрението на зрителите. Да, измамата е доста хитра, но все пак някои хора смятат, че не е редно да се случва.

Публикацията на @maisonmelissa получи над 18 500 ретуита (споделяния), над 100 000 харесвания и стотици коментари от потребители на социални медии, които споделиха доказателства за влиятелни лица, използващи макета като фон за своите публикации в Instagram и TikTok с някои открояващи надписи.

Това показва, че тази практика е съвсем нормална на много места, а не само в Лос Анджелис. Ние ще ви посъветваме да не прекалявате с напудрянето на снимките си – бъдете себе си и покажете това, което сте.

Именно заради това е прието в профилите в социалните мрежи да се пишат собствени имена, а не някакви си прякори. Щом си написал своето име е добре да бъдеш естествен в това, което споделяш пред аудиторията си.