Признай си – не ти се иска да се представяш зле в оралната любов. Проблемът е, че дори да е така, мъжът няма да ти го каже, за да не нарани самочувствието ти.

Обещавам ти, че след тази статия няма да е необходимо да се чудиш дали наистина му е харесало – това ще бъде очевидно.

Самата ти ще се чувстваш много по-секси, когато усещаш как расте възбудата му, а удоволствието ще бъде взаимно.

Как го правят порнозвездите

След тази статия самата ти ще откриеш, че можеш изпитваш много по-голямо удоволствие от фелациото, отколкото си очаквала. Ще ти идва отвътре да стенеш, а накрая ще си толкова мокра, че сексът ще се превърне в едно съвсем ново изживяване.

Много жени споделят, че всъщност им доставя удоволствие да задоволяват мъжа с уста, защото така се чувстват доминирани, а те са в слабата позиция пред него. Всъщност жените, които не обичат този акт имат проблем именно с това да бъдат уязвими, което е по-типично за мъжете.

Тази информация всъщност е ключът към това да се представяш добре - отдай се изцяло на твоята по-силна половинка. Тук ще разбереш точно как.

Извий гърба

Покажи му, че ти си негова мръсница и тялото ти му принадлежи. Извий гърба и се постарай той да има хубава гледка към твоето дупе. Това ще му достави удоволствие, а теб ще накара да се почувстваш още по-женствена и нещата ще станат много по-нажежени.

Съвет от порнозвезда – гледай го в очите. Мъжете обичат да бъдат стимулирани визуално, така че това допълнително ще го побърка.

Разкрачи се и просто се предай на удоволствието да бъдеш негова. Може да го накараш да се изправи, за да бъде над теб. Така ще засилиш възбуждащото усещане, че той те доминира, и ще разпалиш желанието му.

Това автоматично ще те накара да правиш всичко с много по-голям ентусиазъм, което ни отвежда към следващата точка.

Ентусиазъм – може ли да се преподава

Двете най-важни неща за свирката, която той няма да забрави, са техниката и ентусиазмът. Не е сигурно кое от двете е по-важно, по-скоро се допълват взаимно. За много мъже всъщност е достатъчно да освободиш напълно зверчето в себе си, за да бъде преживяването незабравимо.

Ще се учудиш каква разлика прави това да подходиш сякаш с цялото си същество желаеш да изпълниш устата си с члена му и да му се насладиш. Ето една добра новина – дори да не го чувстваш чак толкова много, ентусиазмът всъщност е нещо, което можеш да разпалиш.

Помисли колко много го искаш и колко ти харесва той да те гледа отгоре с премрежен поглед, без да може да мисли за нищо друго освен това колко голяма мръсница си и колко много му харесва това. Остава само да извиеш гръбчето, както казахме, и ентусиазмът ще потече на талази, както и ти самата.

Издавай стонове и мъркания когато можеш – просто му покажи, че обожаваш неговия член да е в устата ти (да, не се притеснявай да наричаш нещата с „истинските“ им имена). Ще видиш, че свирката може да достави огромно удоволствие и на самата теб.

След като поговорихме за ентусиазма е време да преминем към техниката.

Винаги може още по-мокро

Нещо, което много жени пропускат, а мъжете обожават, е слюнката. Порнозвездите обаче не я пропускат, а нали точно на това искаш да се научиш и ти?

Всеки мъж ще оцени ако го навлажниш, но много от тях направо откачат когато пенисът им е покрит изцяло в твоята слюнка.

Ето тук има една малка тайна – не е необходимо да се мъчиш да плюеш. Започни да поемаш пениса му с устата си максимално дълбоко към гърлото и само след няколко секунди слюнката сама ще започне да се стича като от фонтан. Ето за такова плюене говорим тук.

Съвет – въпреки, че е хубаво да смучеш по-силно, за дълбокото гърло не е необходимо да стягаш толкова много устните си – просто го остави да стигне максимално надълбоко. Ако се притесняваш за техниката, може да тренираш с дилдо, например.

Задавянето не е страшно

Това да се задавиш върху пениса му кара мъжът да се чувства още по-доминиращ. Не се притеснявай от това, когато се налага, извади го от устата си и звукът на кашлянето ще го възбуди още повече. Така го правят порнозвездите.

Не забравяй ръцете

Оралната любов не трябва да включва само устата ти – използвай и ръцете. Не забравяй да си играеш с него отвреме навреме, а ако ти трябва почивка от фелациото, можеш да използваш и двете си ръце – това ще го накара да се чувства по-мъжествен и със сигурност ще му достави повече удоволствие.

Забранените действия

Правило номер едно - никакви зъби. Да, ще трябва да се постараеш малко повече, но това е наистина важно – може да убие цялото удоволствие.

Вероятно си чувала вече, че е хубаво да наблегнеш на главичката с повече език. Това не е непременно вярно – при много мъже тя е прекалено чувствителна и това създава неприятно усещане. Опознай своя човек и провери какво му харесва най-много – в крайна сметка ти изпитваш удоволствие от това да го караш да откача от кеф, нали?

Не смучи твърде леко. Приложи повече сила и стегни устните, а когато се измориш си вземи почивка като го поближеш малко.

И най-важното: не бъди пасивна. Покажи му, че всичко, което искаш ти е неговият член в устата си. Бъди абсолютно уверена и поемай инициативата.

И ако отвътре напира да кажеш нещо наистина мръсно, например, че обожаваш да бъдеш мръсница за него, давай на воля – това може да разпали нещата допълнително. Можеш да засилиш тръпката като в началото му кажеш точно какво искаш да му направиш.